06.12.2023

2023 Yılı 4/B Güvenlik Görevlileri ile 4/B Destek Personelinin Göreve Başlama İşlemleri

Müftülüğümüze bağlı Kuran kurslarına 4/B Sözleşmeli Destek Personeli ile 4/B Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak atamaları tamamlananların Müftülüğümüze teslim etmeleri gereken evrak listesi ektedir.

* Evraklar İlçe Müftülüğümüze teslim edilecektir.

* Kuveyt Türk Bankasından hesap açılması ve IBAN bilgisinin iletilmesi gerekmektedir.

* Yalnızca kendilerine sms ve diğer kanallardan ulaşılanların atama işlemleri onaylanmış, evrak teslim/göreve başlama aşamasına geçilmiştir.

* Evraklarınızın renkli olması gerekmemektedir.

* Mezuniyet belgeleriniz, yerleştirme sonuç belgeniz gibi e-Devlet ve diğer sistemler üzetinden alınanlarının barkodlu olması gerekmektedir.

* Yazılı beyan, iş talep formu, mal beyannamesi gibi belgeler Müftülüğümüzde mevcut olup buraya geldiğinizde doldurabilirsiniz.