26.05.2024

Arnavutköy'de 4-6 Yaş Kur'an Kursları Yıl Sonu Etkinliği Düzenledi

Arnavutköy İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur'an Kursları, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sonuna geldikleri etkinliği Arnavutköy Belediyesi Nuri Pakdil Kültür Merkezi'nde düzenledi.

Etkinlikte konuşan Arnavutköy Müftülüğü Şube Müdürü Habib Kaplan, 4-6 Yaş Kur'an Kurslarının yalnızca dini bilgileri öğretmekle kalmadığını, aynı zamanda çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerine de katkıda bulunduğunu vurguladı. Kaplan, "Etkinlik ve oyun gibi araçlarla çocuklarımızın birbirleriyle ve toplumla daha sağlam bir bağ kurmasını sağlıyoruz," dedi.

Etkinlik boyunca mehteran takımı dinletisi, semazen gösterisi, Mehmet Akif İnan'ın Mescid-i Aksa şiirinin dinletisi, Kur'an tilaveti, dualar, ilahiler, şarkılar, piyesler ve birbirinden güzel gösteriler sergilendi. Katılımcılar, çocukların hazırladığı gösterileri ilgiyle izleyerek, minik öğrencilerin yıl boyunca öğrendiklerini sergiledikleri etkinliği büyük bir beğeni ile takip ettiler.

Etkinlik sonunda ise Arnavutköy Belediyesi tarafından çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı yapılıp Hacıvat-Karagöz oyunu sergilendi.

Bizi takip edin: Instagram - Facebook - X (Twitter)