07.12.2022

Heybeliada'da "Toplumsal Emanet Engelliler" Konulu konferans

Heybeliada'da "Toplumsal Emanet Engelliler" Konulu  konferans

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Adalar İlçe Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından "Toplumsal Emanet Engelliler" konulu Konferans tertip edildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından program Heybeliada Hacı Mehmet KERSE Mescidi İmam-Hatibi Sıddık AKTAŞ'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Akabinde İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR Açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Maarif Müfettişi, Biruni Üniversitesi ve Okan Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Hasan Hüseyin SELVİ "TOPLUMSAL EMANET ENGELLİLER" konulu konferans verdi.

Programın sonunda katılımcılara Diyanet yayınlarından çıkan "TOPLUMSAL EMANET ENGELLİLER" isimli eser hediye edildi.

Programın sonunda İlçe Müftümüz Adem Özdemir "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelli kardeşlerimizle ilgili duyarlılığın ve farkındalığın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum." Dedikten sonra bu programı tertip eden Adalar İlçe Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Hamidiye Camii İmam Hatibi Okan DİLSİZ ve Heybeliada Kur'an Kursu Öğreticisi Canan Çapraz'a ve tüm katılımcılara teşekkür etti.