03.04.2024

Adalar Müftülüğünden İftar.

Adalar Müftülüğü Heybeliada Camii bahçesinde Şehit ve Gazi Yakınları, Engelliler ve yakınları, Çedes Projesi kapsamında eğitim gören gençlere yönelik iftar programı düzenledi.

İftar programına Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan AKPOLAT, Emniyet Müdürü Barış ÇUKUR, CHP İlçe Başkanı Letafet KALKAN, PTT Müdürü Mustafa KAYIŞ, Adalar Noteri Yaşar PARLAK, Mal Müdürü Erdoğan HENDEKLİ, Tapu Müdürü Halil ÜSTÜNDAĞ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Türkay KOYUNCU, Adalar Metropoliti Dimitrios KOMATAS, Rum Vakfı Başkanı ve İlkokulu Müdürü Agni KÜÇÜKNİKOLAİDİS, Hamidiye ve Çarşı Camileri Dernek Başkanı Fahrettin ÖZDEMİR, Heybeliada Camii Dernek Başkanı Ramazan DOKUZKARDEŞ, Büyükada Cemevi Başkanı Özcan DOĞAN, Burgazada Cemevi Başkanı Zeki KAYA da iştirak ettiler.

Adalar İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR, iftar yemeğine katılan tüm misafirlere, iftarın gerçekleşmesinde emeği geçen tüm hayırsever halkımıza ve din görevlilerine teşekkür etti. İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR, tüm katılımcıların Cuma günü idrak edeceğimiz Kadir gecesi ve Ramazan bayramlarını tebrik etti.