19.03.2024

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ ANMA PROGRAMI

18 Mart Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü programı çerçevesinde Büyükada Hacı Ali Osman Var Camii'nde ebediyete intikal eden aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin ruhaniyetleri için Kur'an-ı Kerim okundu.

Program Hamidiye Cami Müezzin Kayyımı Okan DİLSİZ ve Büyükada Hacı Ali Osman VAR Camii İmam Hatibi Mustafa ALTINTAŞ’ın okuduğu Kur’ân-ı Kerîm tilaveti ile başladı.

Daha sonra şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası İlçe Müftüsü Adem ÖZDEMİR tarafından yapıldı. Yapılan duaya cami cemaati tarafından hep birlikte amin denildi.

Bu vesileyle tarih boyunca hak ve hakikat uğruna canından geçen aziz şehitlerimizi, İstiklal ve istikbalimiz için mücadele eden kahraman gazilerimizi, hürmet, rahmet ve şükranla yâd ederiz.

Bu vesileyle başta Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere bütün şehitlerimize, ebedi âleme göç eden gazilerimize Yüce Rabbimizden rahmet niyaz ederiz.

Afetlerde vefat eden kardeşlerimize ve ahirete irtihal etmiş bütün geçmişlerimize Yüce Mevla’mızdan merhamet dileriz.