15.10.2015

Üsküdar’da Hanımlar Paneli

2015 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinleri kapsamında Üsküdar Müftülüğünce düzenlenen programlar devam ediyor.

15/10/2015 tarihinde Üsküdar Müftülüğü Konferans Salonunda yapılan Panel saat 14:00 de gerçekleşti. Hanımlara özel yapılan programa Üsküdar Müftüsü Mehmet Vefa ÖZDEMİR, Üsküdar Müftülüğünde görevli her kademede bulunan hanım personel ve Üsküdar’lı hanımlar katıldı.

Panelde bir selamlama konuşması yapan Müftü ÖZDEMİR, hafta dolayısıyla yapılan programları anlattıktan sonra  “Camiler ve Din Görevlileri Haftası’na ulaştıran Allah’a hamdü senalar olsun, peygamberine sonsuz selatü selamlar olsun. Sizleri Allah’ın selamı ile selamlıyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın konusu ‘Cami ve Namazla Arınma’ olarak belirlendi. Bizler cami ve namazı hayatımız için öncelememiz gerekiyor.”dedi.

Moderatörlüğünü Din Hizmetleri Uzmanı Ayşegül CORTOĞLU’nun yaptığı Panel’de , Vaizler Zülal ALIŞKAN SATIR, Hafize ÇINAR ve Hanife ÇOLAK panelist oldular.

Hanımlar tarafından beğeniyle takip edilen panel’de “Namazla Arınma” konusu ayet ve hadislerle birlikte güncel meseleler de ele alınarak detaylı bir şekilde ele alındı.