10.02.2020

Müftümüz Ramazan TEKİN, Vaizlerimiz Kadir KINIK, Hasan ERGÜN ve Taha ÇAKIR tarafından İlçemizde görev yapan Cami görevlilerine yönelik"Temel Aile Bilnci"semineri düzenlendi.

Başkanlığımız tarafından ailenin kurulması, korunması ve güçlendirilmesi konularında toplumumuza dinî ve ahlaki bilgi ekseninde rehberlik yapmaktadır. Aileyi tehdit eden riskler ve yeni sorun alanları karşısında ailenin güçlendirilmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde toplumun en ücra köşelerine kadar ulaşabilme imkânına sahip din görevlilerimizin kendileri ve ailelerinden başlayarak model olma misyonuna katkı sağlamak için, Müftümüz Ramazan TEKİN, Vaizlerimiz Kadir KINIK, Hasan ERGÜN ve Taha ÇAKIR tarafından İlçemizde görev yapan Cami görevlilerine yönelik Kur'an ve sünnet ışığında aileyle ilgili temel ahlaki ilkelerin kazandırılması, aile içi iletişimin önemi ve bu iletişimin güçlendirilmesine yönelik farkındalığın artırılması amacıyla; Ailem ve Ben, Ailemde Bir Çocuk Var, Ailemde Bir Genç Var, Ailemde Bir Yaşlı Var, Ailemde Bir Engelli Var, Akrabalarım Var, Ailemin İletişim Dili, Ailede İffet ve Mahremiyet, Teknolojiyi Bilinçli Kullanıyorum, Ailemi Bağımlılıktan Koruyorum, Ailemde Merhamet İstiyorum, Ailem Dağılmasın konularında "Temel Aile Bilinci Eğitimi" seminerleri verildi. Seminerlere katılan Cami görevlilerimiz aynı konularda, her hafta bir konu olmak üzere üç ay boyunca kendi cemaatlerine bilgilendirme yapacaklardır.