Kağıthane Müftülüğü

Müftümüz Ramazan TEKİN, Vaizlerimiz Kadir KINIK, Hasan ERGÜN ve Taha ÇAKIR tarafından İlçemizde görev yapan Cami görevlilerine yönelik"Temel Aile Bilnci"semineri düzenlendi.
10.02.2020
Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle koordineli olarak Müftülüğümüze bağlı Cami ve Kur’an Kursu görevlilerinin katıldığı, Yönetici Gelişim Planı (YÖGEP) ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programı (DÖGEP) projesi toplantısı yapıldı.
15.01.2020
Trabzon Akçaabat Müftüsü iken, İlçemiz Müftülüğüne atanan Müftümüz Ramazan TEKİN, 02.09.2019 tarihi itibariyle İlçemizdeki görevine başladı. Müftümüze, İlçemize ve Müftülüğümüze hayırlı olmasını diliyoruz.
18.09.2019
Diyanet İşleri Başkanlığımızca organize edilen "Haydi Aile Camiye" Projesi kapsamında Müftülüğümüze bağlı Şirintepe Merkez Camiinde "Cami, Çocuk ve Aile Buluşmaları" programı yapıldı.
29.07.2019
15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlikler ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okundu dualar yapıldı.
12.07.2019