19.10.2018

KADIKÖY MÜFTÜLÜĞÜ ÖĞRENCİ BULUŞMASI DEVAM EDİYOR

Kadıköy Müftüsü Mahmut ÇAKIR ve Şube Müdürü Kadir BALTACI Anadolu’nun çeşitli şehirlerinden, Sudan ve Suriye’den gelerek çeşitli Üniversitelerde okumakta olan Öğrencilerle her hafta buluşarak, öğrenci Müftülük tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlemektedirler.

Kadıköy Müftüsü Mahmut ÇAKIR; Üniversite Öğrencileriyle her hafta buluştuklarını onlarla sohbet ettiklerini ifade ederek bizler her birimiz öğrenci olduk, o öğrenci psikolojisini iyi biliyoruz. İstiyoruz ki her bir öğrencimiz Kadıköy Müftülüğünü kendi evi gibi hissetsin. Herhangi bir ihtiyaç ve sıkıntı hâsıl olduğunda Kadıköy Müftülüğüne rahatça gelebilsin diye bu “ Müftülük – Öğrenci Buluşması” programını aksatmadan devam ettireceklerini ifade ederek, Öğrencilere başarı dileklerinde bulundu.