02.08.2018

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SONUNDA SUADİYE TUBA KIZ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİNE HAFIZLIK BELGELERİ DAĞITILDI

İlçe Müftümüz Mahmut ÇAKIR beraberinde Murakıp Abdullah DUMAN’la 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Hafızlığını ikmal edip belge alan Suadiye Tuba Kız Kur'an kursu öğrencilerine ödül vermek üzere adı geçen kursun konferans salonunda tüm öğrencilerle bir program düzenlendi.

Tüm öğrencilerin ve öğreticilerin katıldığı program Kur’an-ı Kerim okunması ile başladı.

Programda bir konuşma yapan ilçemiz Müftüsü Mahmut ÇAKIR “nüfusumuzun yarısını oluşturan bayanlara yönelik dini hizmeti ulaştıracak gene bayanlardır.” Onun için dini hizmeti verimli kılacak en önemli unsur Kur’an-ı Kerimi ezberlemek ve onu önce kendi hayatımıza yansıtmaktır. Küçük yaşta hafız olan öğrencileri, öğreticilerini ve öğrenci ailelerini tebrik etti.

Hafızlığın karşılığını bu ödüller olmadığını  belirten ilçe Müftümüz; asıl ödülün ahirette Cennet olduğunu ifade ettikten sonra hafızlığını tamamlayan öğrencilere çeyrek altını kendisi, Murakıp ve öğreticilerle birlikte öğrencilere verdiler. Ödülünü alan öğrencilerde Müftümüz Mahmut ÇAKIR’a teşekkür ettiler.