15.05.2018

Kız Hafızlar İçin İcâzet Programı

Müftülüğümüze bağlı Suadiye Tuba Kız kur' an kursun' da 11 Mayıs 2018' de hafızlığını bitirip belge alan 31 öğrenci için hafızlık icazet programı yapıldı. Proje okulu kapsamında eğitim veren Suadiye Kız Kur’an kursunda Hıfzını tamamlayan öğrencilerden. 8 i Ortaokul 23 ü lise öğrencisidir. Programa katılan öğrenciler' den Diyanet İşleri Başkanlığı 'nın hafızlık tespit sınavın 'da Türkiye 4 üncülüğü  paylaşan Ayşenur KAVUKÇU ve Şirin DOĞRU ya T.D.V tarafın dan ödül takdim edilmiştir. Ayrıca  M.E.B.Genç nida hafızlık  yarışmasın da Ortaokullar grubun 'dan birinci olan Şirin Doğru, Berra KAYA ve aynı yarışmada lise grubun 'dan Ayşenur KAVUKÇ, Büşra ÇORUK öğrencilere yine T.D.V. Tarafin' dan altınla ödüllendirildiler. Programa Kadıköy Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN, İstanbul Müftü yardımcısı M. Gülsefa UYGUR, Kadıköy Müftü vekili Fuat GÖKÇEBAY Veliler ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.