24.04.2018

Hz. Ömer Kız Kuran Kursu İcazet Töreni

Müftülüğümüze bağlı  Hz. Ömer Yatılı Kız Kuran Kursumuzda hafızlığını tamamlayan 25 öğrenci için Esenler Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezinde icazet töreni yapıldı.

Yapılan törene Esenler Kaymakamı Hulusi ŞAHİN, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU, İlçe Müftümüz Halil ŞEKERCİ, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Amirleri, Kuran Kursu Öğreticileri, Öğrenci velileri  ve bini aşkın vatandaşların katıldığı tören muhteşem oldu.

Program Esenler Atışalanı Merkez Cami İmam-Hatibi Baki ÖZDEMİR’in Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Protokol konuşmalarının ardından Esenler Müftülüğü ve Esenler Belediyesinin hediyeleri Hafizelere takdim edildi.

Programın sonunda Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU hafızlığını tamamlayan bu öğrencileri Umre'ye gönderme sözü verdi.