09.10.2019

MÜFTÜLÜK ZİYARETİ

Beylikdüzü İlçe Müftülüğü'nde görevine başlayan Sayın Kadir KOÇAK kendisine hoşgeldiniz ziyaretinde bulunan ziyaretçilerini makamında kabul etti.

- Beylikdüzü Muhtarlar Derneği Beylikdüzü İlçe Müftümüz Sayın Kadir Koçak'ı makamında ziyaret ederek hoşgeldiniz temennilerinde bulundular.

- Beylikdüzü Büyükşehir İlkokulu Müdürü Sayın Sefer Ergen öğrencileriyle birlikte, İlçe Müftümüz Kadir Koçak'ı makamında ziyaret ederek hayırlı ve bereketli çalışmalar temennisinde bulundular.

- Çapa Diyanet Yayın Evi Görevlisi Sadrettin Bey, İlçe Müftümüze hoşgeldin ziyaretinde bulundular.

Müftülüğümüz ve Müftümüz Sayın Kadir KOÇAK, bu ziyaretlerden ziyadesiyle hoşnut oldular ve kendilerine hayırlı dualarda bulundular.