29.09.2019

4-6 YAŞ SINIFLARIMIZ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla Diyanet İşleri Başkanlığı'mızca yürütülen 4-6 yaş sınıflarımız Müftülüğümüz bünyesindeki kurslarımızda miniklerle buluştu.

Yeni Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte geçtiğimiz yıllarda başarıyla yürütülen 4-6 yaş öğrenci sınıflarımıza bu yıl da güzel bir başlangıçla merhaba denildi. Minik kalpleri Kur'an Kerim ve Değerler Eğitimi ile buluşturan kurslarımıza her geçen yıl artan rağbet bizleri de çok sevindirdi.

Müftülüğümüze bağlı Hz. Ebubekir Cami Kur'an Kursu'nda açılan 4-6 yaş sınıflarımıza kayıt yaptıran miniklerle coşkulu bir başlangıça  imza atıldı. Çevredeki halkın da katılımıyla yapılan açılış katılımcılar ve çocuklar tarafından çok beğenildi ve takdir topladı. Yeni bir yıla başlayacak çocuklarımıza ayrıca bir motivasyon olan bu açılış çocuklarımızın gülen yüzleri, sevinç dolu sesleri eşliğinde sona erdi.