09.12.2019

Diyanet İşleri Başkanımız Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş Beykoz Karlıtepe Merkez Camisini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş, minaresi kütüphane ve seyir terası olarak tasarlanan Beykoz Karlıtepe Merkez Camisi'ni ziyaret etti.

Karlıtepe Cami minaresinde yapılan kütüphane'de incelemelerde bulunan Sayın Prof. Dr. Ali Erbaş sosyal medyada paylaştığı mesajında "İlim ve ahlak, marifet ve hikmet, edep ve muaşeretin insanlığa taşındığı camilerimizden biri olan Beykoz Karlıtepe Merkez Camii ve kütüphanesi, güzel bir eser olmuş. Çocuklarımızı, gençlerimizi, tüm vatandaşlarımızı camimize ve kütüphanesine bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Beykoz İlçe Müftüsü Ali Efe Diyanet İşleri Başkanı Sayın
Prof. Dr. Ali Erbaş'ın ziyaretinden dolayı onur duyduklarını ifade ederek "Diyanet İşleri Başkanımız camimizi ve minare içerisinde oluşturduğumuz kütüphanemizi inceleyerek beğendi ve övgüyle bahsetti." dedi.