24.07.2019

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Vekaleten Kurban Toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı Vekaleten Kurban organizasyonu tanıtım toplantısı 21.07.2019 Pazar günü Beykoz Müftülüğü Elmalı Kur'an Kursu toplantı salonunda Müftülüğümüz personelinin katılımı ile yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin beyin katıldığı toplantıda, Beykoz Müftüsü Ali Efe ilçemizde geçtiğimiz 3 yılda, vakfımızın vekaleten kurban faaliyetlerine katılım ile ilgili bilgi verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 145 ülkede yaklaşık 500 bin vekaleten kurban kesimi için hazırlıklarını yaptığını belirtti. Yurt içi ve Yurt dışında Vakfımızın hayır hizmetlerinde öncü rol üstlendiğini bunda Din Görevlilerinin önemli katkılarının olduğunu ifade etti.

Vekaleten Kurban bağışında Türkiye Diyanet Vakfımızın öncülüğünün yine devam edeceğini; bağışların TDV internet sayfasından https://bagis.tdv.org adresinden yapılabileceği gibi, Müftülüklerimizin, Cami ve Kur'an Kursları Görevlilerimizin de yardımcı olacaklarını ifade etti.