12.04.2017

Beykoz'da Mahremiyet Seminerleri Başladı

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul İl Müftülüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde planlanan “Mahremiyet Bilinci Seminerleri” Beykoz Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılan programla başladı.

10.04.2017 Pazartesi günü Boğaziçi Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda erkek öğrencilerine yönelik yapılan seminer, ilçe vaizi Aydın YÖNDEM ve İmam- Hatip Rıfat KAYA tarafından verildi.

11.04.2017 Salı günü ise Çavuşbaşı Anadolu İmam-Hatip Lisesi’nde Beşevler Camii İmam-Hatibi Abdulkadir KARABULUT’un da destek verdiği seminerler devam edecek. 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik planlanan seminerlerde gençlere sunumlar eşliğinde ev ve aile mahremiyeti, beden mahremiyeti, akrabalar arası mahremiyet ve kitle iletişim araçları, sosyal medya mahremiyeti başlıklarıyla mahremiyet bilinci kazandırılması amaçlanmaktadır.

Kız öğrencilere yönelik yönelik “Mahremiyet Bilinci Seminerleri” ise Mayıs ayında başlayacaktır.