28.11.2016

Kadın Kur'an Kursu Öğreticileri için Hizmet İçi Eğitim Kursu

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında görev yapan personelin  İdari ve mesleki konularda eğitilerek yetiştirilmesi, topluma götürülen hizmetin kalitesinin yükseltilmesi, hizmet birliğinin ve etkinliğinin geliştirilmesi, personelin mesleki niteliğinin ve hizmet veriminin artırılması, gelişen ve değişen şartlara daha çabuk uyum sağlamaları, bilgi ve becerilerini geliştirmeleri amacıyla, kadın öğreticiler için 28.11.2016-02.02.2017 tarihleri arasında Yeni Mahalle Mevlana Caddesi Site Sokak No:18 Bağcılar adresinde bulunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu toplantı Salonunda 10 hafta süreyle hafta da 4 gün (Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe günleri) günde 4 saat olmak üzere toplam 160 saat  Kur’an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu düzenlenmiştir.İlk ders İlçe Müftüsü Hasan Hüsnü SULA'nın başkanlığında başlamış olup,dersler Rehber Öğreticiler Hülya EVİN,Elif RORUN,Rabiye ATLI tarafından verilecektir.