08.10.2017

Müftü Yardımcısı Binbir, Kağıthane’de 15 hafızın icazet belgelerini takdim etti

İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir, Kağıthane Emniyet Evleri Kur’an Kursu ve Çeliktepe Kur’an Kursu’nda eğitim alan 15 hafızlık öğrencisinin icazet belgelerini takdim etti.

Kağıthane Emniyet Evleri Kur’an Kursu’ndan mezun olan hafızlık öğrencilerinin icazet törenine İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir’in yanı sıra Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu ile Reis-ül Kurra H. Hafız Ahmet Aslanlar Hocaefendi de katıldı. Buradaki törende 7 hafızlık öğrencisine icazet belgeleri takdim edildi.

Çeliktepe Kur’an Kursu’ndaki törene ise Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir’in yanı sıra Din İşleri Yüksek Kurulu üyesi Dr. Muhlis Akar ile Kağıthane Müftüsü Mevlüt Haliloğlu katıldı. Törende 8 hafızlık öğrencisine icazet belgeleri takdim edildi.