10.03.2017

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Bilgili ve TÜRÇEK heyeti, İstanbul Müftülüğü’nü ziyaret etti

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve TÜRÇEK ( Türbeler Çeşmeler Taşınır Taşınmaz Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği) başkanı Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ ve TÜRÇEK heyetinden Başkan Yardımcısı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İsmail Hakkı TURUNÇ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun ÇAKIR, Ayasofya Müzesi Müdürü Hayrullah CENGİZ, İnsan ve Medeniyeti Hareketi Onursal Başkanı Mehmet GÜNEY, 10.03.2017 tarihinde İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’a göreve başlamaları dolayısıyla nezaket ziyaretinde bulundu.

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı  ve TÜRÇEK başkanı Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ ve TÜRÇEK heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve TÜRÇEK başkanı Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ de, Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ’ı yeni görevi dolayısıyla tebrik etti, başarılar diledi.

Ziyaretin ardından BİLGİLİ ve beraberindeki heyet İstanbul Müftülüğü’nden ayrıldı.