06.12.2017

Müftü Yardımcısı Binbir’den Kur’an Kurslarına ziyaret

İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir, çeşitli Kur’an kurslarını ziyaret etti ve bilgi aldı.

İstanbul Müftü Yardımcısı Abdurrahman Binbir, Bahçelievler Yenibosna Kur’an Kursu, Bakırköy Şenlikköy Erkek Kur’an Kursu ve Güngören Genç Osman Kur’an Kursu ziyaret etti. Müftü Yardımcısı Binbir, kurs yöneticileri ve öğrencilerle sohbet ederek bilgi aldı. Müftü Yardımcısı Binbir, ziyaretler sırasında özellikle hafızlık çalışan öğrencilerden ezber, aşrı şerif ve ezan okuyuşlarını dinledi ve tavsiyelerde bulundu. Müftü Yardımcısı Binbir, “Geleceğin mihrap ehli hocalarımız olacak gençlerden ihlaslı ve sünnet yolunda kendilerini yetiştirmelisiniz. Sizlerin tahsilinizi tamamladıktan sonra yüce dinimize, vatanımıza ve aziz milletimize hizmette yarışacağını umuyor, Cenab-ı Hak'tan başarılarınızın devamını niyaz ediyorum. Başta İlçe Müftümüz ve hocalarımız olmak üzere tüm hafızlarımızı tebrik ediyorum” sözleriyle öğrencilere eğitimlerinde başarılar diledi.