16.06.2017

Bayram namazında Sultanahmet’te Buluşuyoruz

Diyanet İşleri Başkanlığı, artık geleneksel hale gelen Sultanahmet Camii’ndeki Ramazan Bayram namazına tüm İstanbulluları davet ediyor.

Ramazan Bayramı namazı, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in teşrifleri ve İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’ın iştirakiyle Sultanahmet Camii’nde geniş bir katılımla kılınacak. Kadın, erkek, yaşlı, çocuk, engelli herkesin katılacağı bayram namazı için Cuma namazı esnasında hutbeden duyuru yapılacak. Sultanahmet’teki geleneksel büyük buluşmada bayram dolayısıyla İslâm âleminin ve tüm insanlığın huzur, barış ve esenliği için hep birlikte dualar edilecek, mesajlar verilecek ve müminler sevgiyle kucaklaşacak. Kardeşlik, dayanışma ve bayramlaşma için bir araya gelinerek kılınacak bayram namazına, herkes seccadeleriyle birlikte davetli.

Tarih: 25 Haziran 2017 Pazar
Bayram Namazı Vakti: 06.19