26.04.2024

Kosova Heyetinden İstanbul Müftülüğüne Ziyaret

Kosova Mitroviça Müftüsü ve beraberindeki heyet İstanbul Müftülüğünü ziyaret etti.
Kardeş Müftülük Projesi kapsamında Kosova-Mitroviça Müftüsü Ekrem Avdiu, Mitroviça Müftülüğü Sekreteri Jetish ef Berisha, Mitroviça eski Müftüsü Asllan ef Fazliu, Mitroviça eski Müftüsü Burim ef Veliu ve Mitroviça Müftülüğü Vakıf Memuru Shefqet ef Bilalli’den oluşan heyet, İstanbul Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı İstanbul Şube Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş’u Makamında ziyaret etti.
Müftü Arpaguş, Mitroviça Müftüsü Ekrem Avdiu’ya göreve yeni başlaması sebebiyle hayır dileklerini ileterek görevinde başarılar diledi ve ziyaretleri sebebiyle teşekkür etti.
Ziyarette İstanbul Müftü Yardımcısı Ahmet Aktürkoğlu ile Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep Eren hazır bulundu.