30.03.2017

Zeytinburnu Müftülüğü ve OÇEM zihinde bedende engelleri aştı

Zeytinburnu Müftülüğü ve Zeytinburnu Özel Eğitim Uygulama Merkezi OÇEM ile birlikte düzenlemiş oldukları "Engelleri Zihinde ve Bedende Aştık" görsel programı, Zeytinburnu Kültür Sanat ve Merkezi'nde sahnelendi.

T.B.M.M. İnsan Hakları Komisyonu Başkan Vekili İstanbul Milletvekili Fatma BENLİ, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın BALABAN, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yardımcısı Halis KURALAY, İlçe Müftüsü İsmail GÖKMEN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali YEŞİLYURT, Müftülük Personelimiz,  ilçemiz okul müdürleri, eğitim kurumları ve müdürleri, aileler ve çocukları iştirak ettiler.

Şehitlerimiz adına yapılan saygı duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşının akabinde Kur'an-ı Kerim tilaveti ile program başladı. Programın hazırlanmasında değerli katlıları olan Zeytinburnu Özel Eğitim Uygulama Merkezinde görevli Kur'an Kursu Öğreticisi Rümeysa İkbal YILDIRIM selamlama ve açılış konuşması yaparak eğitim uygulamaları ve çalışmaları hakkında anlatımlarda bulundu. OÇEM çalışmaları ile ilgili olarak slayt gösterimlerinin yapılması ardından İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil YILMAZ'ın program ile ilgili olarak gönderdiği telgraf okundu.

Programa katılan misafirlerin konuşma ve gösterileri ile renklenen etkinlikte Zeytinburnu Müftümüz İsmail GÖKMEN' de kısa bir konuşma yaptı.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler ile velilere müftülük tarafından hazırlanmış olan teşekkür plaketleri verildi. Gurup resimleri çekiminden sonra program sona erdi.