06.08.2019

Yaz Kur'an Kurslarında Futbol Turnuvası Şenliği

Üsküdar Müftülüğü'nün destek ve himayelerinde Üsküdar Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğümüzce düzenlenen "Yaz Kur’an Kursları Arası Futbol Turnuvası"na İlkokul, Ortaokul, Lise olmak üzere üç kategoride toplam 30 takım katıldı.

Cami, spor ve kardeşlik temalarının vurgulandığı turnuva, grup maçlarından finale kadar bir şenlik, şölen havasında devam etti. 15 Temmuz’da aynı anda dört maçın oynandığı Beylerbeyi Şampiyon Halı Saha Tesislerinde başlayan turnuva 5 Ağustos Pazartesi günü İlkokul, Ortaokul ve Lise finalleriyle tamamlandı.

Her kategoride ilk üç takıma Üsküdar İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce hazırlanan kupa ve takım oyuncularına madalyaları Üsküdar Müftü Vekili Abdullah GÜLDALI, Üsküdar Gençlik Koordinatörü Raif BAYTAR ve bulunan yetkililer ile cami görevlilerince takdim edildi. Turnuva dolayısıyla öğrencilerin kurslarına ilgi ve devamlılıklarının arttığı fark edildi. Turnuva sonunda İlkokul seviyesinde Ferah Merkez Cami, Ortaokul seviyesinde Ünalan Camii, Lise seviyesinde Şemsi Sivasi Camii Şampiyon oldular.