03.02.2020

Sabah Namazı Gençlik Buluşmaları Her Hafta Pazar Günleri İlçemizdeki 9 Camide Devam Ediyor.

Birlik ve beraberlik mekânları olan camilerimizde vatandaşlarımızı buluşturmak, kaynaştırmak, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu geliştirerek kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkı sağlamak ve seher vaktinin manevi atmosferinden istifade etmelerini sağlamak amacıyla yapılan “Gençlik Sabah Namazı Buluşmaları” devam ediyor.

Her Pazar sabahı Kaynarca Merkez Camii başta olmak üzere İlçemizdeki 9 camiide geniş katılımla gerçekleştirilen programlarda, namaz öncesinde sohbet yapılıyor. Kılınan namazın ardından yapılan tesbihat ve okunan Kur’an-ı Kerim’in akabinde yapılan dua ile sona eren programlara 7’den 70’e herkesin katılımını bekliyor, bu manevi atmosferden tüm halkımızın istifade etmesini diliyoruz.

Bu haftaki gençlik sabah namazı buluşmaları, 02.02.2020 Pazar sabahı Pendik Müftümüz Hüseyin BAŞ’ın Kavakpınar Kocasinan Camii’ndeki, Gençlik Koordinatörü Mahmut KILINÇ’ın Kaynarca Merkez Camii’ndeki programlara katılımlarıyla icra edildi.