23.09.2022

Kur'an Kurslarımızda Yeni Eğitim Öğretim Yılı Başladı.

Maltepe İlçesi Hüsniye Arat Kur’an Kursunda İhtiyaç Odaklı Eğitim Programında ve 4-6 yaş sınıflarında yeni eğitim öğretim yılı başlaması nedeniyle açılış programı düzenlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı Kur'an Kurslarında 2022-2023 eğitim-öğretim yılı 19 Eylül 2022 itibariyle başladı.
İlçe Müftüsü Abdurrahim DURMUŞ, İhtiyaç Odaklı Eğitim veren Kur’an Kursları ile 4-6 Yaş sınıflarını ziyaret etti.
Müftü DURMUŞ, Hüsniye Arat Kur’an Kursunda yapılan açılış programında “4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda çocuklarımızın sevgiyi, saygıyı, dürüstlüğü öğrendiği nadide mekanlardır. Bu kurslarda çocuklarımızı ecdadımıza layık torunlar yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ağaç yaşken eğilir atasözümüz çerçevesinde minik öğrencilerimizi Kur'an ve Sünnet ışığında oyunlarla eğitip öğretmeye çaba gösteriyoruz. Kurumumuza güvenip çocuklarını bize teslim eden velilerimize teşekkür ederiz. Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğrencilere, öğreticilere hayırlara vesile olmasını dilerim" dedi.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programa, İlçe Müftüsü Abdurrahim DURMUŞ, Şube Müdürü Ali DEMİR, Hüsniye Arat Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Program, öğrencilere ve katılımcılara ikramlarla sona erdi.