09.10.2019

Diyanet İşleri Başkanlığımızın koordinesinde, Camiler ve Din görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Müftülüğümüze bağlı camilerimizde fidan dikme etkinliği düzenlendi.

İlçe Müftüsü Osman ŞEN ile Müftülük Şube Müdürü Harun NAMLI, Üretmen camiinde fidan dikme etkinliğine katıldı.

Etkinlik kapsamında konuşan Gaziosmanpaşa Müftüsü Osman ŞEN, ağaç dikmenin önemine dikkat çekerek, ‘’Gelecek nesillere yaşanabilir bir çevre bırakmak bizler için dinen bir sorumluluktur.’’ Dedi. İlçe Müftümüz Osman ŞEN ‘‘Sizden herhangi biriniz kıyamet kopuyor olsa dahi elindeki fidanı diksin’’. Hadis-i Şerifini de okuyarak, fidan dikmenin önemini vurguladı. Sözlerine daha sonra devam eden İlçe Müftümüz Osman ŞEN, ‘’Bu etkinliğin amacının toplumsal bir farkındalık oluşmasına vesile olacağına inanıyorum, bizimle bu etkinliğe katılan din görevlisi ve vatandaşlara teşekkür ederim.’’ Dedi.

Fidan dikimi etkinliği,  daha sonra Müftülüğümüz Şube Müdürü Harun NAMLI’ nın yaptığı dua ile sonlandırıldı.