16.07.2021

15 Temmuz Şehitleri Anma Etkinlikleri Programı Yapıldı

15.07.2021 Esenyurt Kaymakamlığımızın Sayın Kaymakamımız Dr.Vural KARAGÜL’ün himayelerinde;

15.07.2021 tarihi Perşembe günü öğlen namazı öncesi İlçemiz Serhan Tirit Camiinde İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL’un başkanlığında İlçe Vaizleri; Enes UYANIK, Mikail MİRAL, İmam-Hatip Günay KORKUT, Hidayet DOĞAN ve Müezzin-Kayyım M.Murat iştirakiyle 15 Temmuz ve tüm şehitlerimiz için Kur’an Tilaveti ve Mevlidi Şerif okundu ve okunanan Hatmi Şeriflerin duası yapıldı.

15.07.2021 tarihinde saat 21.00’de İlçemiz Cumhuriyet Meydanında Kaymakamlığımızca düzenlenen Anma Etkinliği programına katılarak; Sayın Kaymakamımız Dr.Vural KARAGÜL’ün günün mana ve önemi ile ilgili konuşmalarının ardından, İmam-Hatip Muhammed YEŞİLYURT tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti, İmam-Hatip Hidayet DOĞAN, Mustafa ÖZDEMİR, Müezzin-Kayyım Muhittin KÜÇÜK ve Rıdvan KULAÇ tarafından Sala ve İlahi okundu ve İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL tarafından bir daha böyle musibetlerin yaşanmaması, Ülkemizin bekası, Şehitlerimiz ve gazilerimiz için dua yapıldı ve program son buldu.

Programa ilgi ve katılımın yoğun olduğu ve gözlendi.