23.01.2023

𝐒𝐚𝐡𝐚𝐟 𝐌𝐮𝐬𝐥𝐢𝐡𝐢𝐝𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐦𝐢𝐢'𝐧𝐝𝐞 𝐊𝐚𝐫𝐧𝐞 𝐒𝐞𝐯𝐢𝐧𝐜𝐢 𝐘𝐚ş𝐚𝐧𝐝ı

Sahaf Muslihiddin Camii İmam-Hatibi Erol ECE; 24 senedir İstiklal mahallesinde bulunan Sahaf Muslihiddin caminde görev yapmaktayım. Mahallemizde görev yaptığım süre içerisinde yüzlerce çocuğumuz ve gencimizle beraber olma onlara İslam-ı ve Kur’an-ı sevdirme fırsatımız oldu. Mahalle kültürünün korunduğu bu güzide yer, hala dertlerini, sevinçlerini paylaşmayı bilmekte ve İslam ahlakı üzere kardeşlik hukukunu korumaktadır. Bugünde yavrularımız karnelerini alarak hediyelerini almak üzere ilk Allah'ın evine koşup gelmeleri bizi ziyadesiyle mutlu etmiştir. Her biri bu vatan için birer hazine olan yavrularımızı gelecek güzel günlere hazırlamak için elimizden gelen çaba ve gayreti göstermeye devam edeceğiz dedi.