28.11.2025

İlçemiz Dikilitaş Camii Temeli, Vatandaşlarımızın Yoğun Katılım ile Atıldı

İlçemiz Dikilitaş Camii Temeli, Vatandaşlarımızın yoğun katılım ile Atıldı.

Program, Büyük Mecidiye Camii Müezzin Kayyım’ı Yunus Akkulak’ın Kur’an-ı Kerim okumasıyla başladı. Ardından Beşiktaş Müftüsü İsmail Yıldız, daha sonra Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik, İstanbul Vali Yard. Yücel Gemici, İstanbul Milletvekili Eski İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’nun konuşmaları ile devam etti. Kurban kesilip beton atımının ardından İl Müftü Yard. Ahmet Aktürkoğlu hocamızın duasıyla sona erdi.

Programın sunuculuğunu Beşiktaş Uzman Vaizimiz Soner Çelebi yaptı.

Programda emeği geçen Şube Müdürümüz Abdullah Duman’a, Şefimiz Mukaddem Yaşar’a, Gençlik Koordinatörü Gökhan Kasal ve tüm görevli arkadaşlarımıza, Mahalle Muhtarımız Nurcan Hanıma, Dernek Başkanı Ahmet Çelebi’ye teteşekkür ederiz.

Ayrıca katılım ve desteklerinden dolayı Bakanımız Süleyman Soylu beyfendiye, Vali Yard. Yücel Gemici’ye, İstanbul Müftü Yard. Ahmet Aktürkoğlu’ na, Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik’e, Ak parti İlçe Başkanı Yıldırım Turan’a, Şişli Müftümüz Tahsin Aydın, Kağıthane Müftümüz Necmettin Kayar ve Sarıyer Müftümüz Faruk Güneş hocalarımız ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.