Emekli Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Toplantımıza Katıldı
Bayrampaşa İlçe Müftülüğünde düzenlenen aylık mutat toplantıya, Emekli Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık konuk oldu. Çıkrık, toplantıda tecrübelerini ve değerli görüşlerini personele aktardı.
Toplantıda konuşan Emekli Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, Diyanet İşleri Başkanlığının gelişim sürecine değinerek Kur’an kursları ve imam-hatiplerin toplumu dinî değerlerle buluşturmada oynadığı kritik role dikkat çekti. Ayrıca, “Din görevlisi değil, din hizmetlisi kavramı daha kapsayıcı ve doğru bir tanımdır” diyerek görevlilerin önemini vurguladı ve “Bu milletin altı közdür, üstü küldür; bu külü kaldıracak hocalara ihtiyaç vardır” ifadeleriyle mesajını pekiştirdi.
Emekli Yalova İl Müftüsü Cevdet Cemal Çıkrık, konuşmasının ardından görev yapan personele dua ederek başarı dileklerini iletti ve samimi temennilerini paylaştı.