04.04.2020

2 Soru 2 Cevap

1- Bu insanlar kimler:

Bu insanlar Bahçelievler İlçe Müftülüğü bünyesinde Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan görevlilerimiz.

2- Bu İnsanlar ne yapıyor:

Bu insanlar koronovirüs tedbirleri kapsamında devletimizin almış olduğu kararlara istinaden sokağa çıkamayan kimsesiz 65 yaş üstü büyüklerimize ve kronik hastalığı olup salgın nedeniyle sokağa çıkamayan ilçemiz sakinlerine devletimiz tarafından hazırlanan İhtiyaç kolilerini ulaştırıyorlar. Sokağa çıkma yasağı olması nedeniyle maaşını almaya gidemeyen büyüklerimizin emekli maaşlarını bankadan alarak evlerine kadar ulaştırıyorlar. 112 acil çağrı merkezinde ihtiyaç sahibi insanlarımızın çağrılarına cevap vererek ilgili birimlere ulaştırılmasını sağlıyorlar. Bu görevlilerimiz bu işi günün 24 saati dönüşümlü olarak kesintisiz yapıyorlar. Ülkemiz genelinde bulunan bütün müftülüklerimizde olduğu gibi; Bahçelievler İlçe Müftülüğümüz bünyesinde de İlçe Müftüsünden, memurundan, din görevlisinden, Kur’an Kursu öğreticisine, şoföründen hizmetlisine kadar her kademede görev yapan personelimiz devletimize ve milletimize hizmet etmek için sahada fiili olarak görev yapmaktadır.