20.09.2024

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI VESİLESİYLE İLÇE KAYMAKAMIMIZ BEKİR DINKIRCI’YI ZİYARET

2024 Yılı Mevlid-İ Nebi Haftası İle Camiler Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle ilçe Kaymakamımız Bekir DINKIRCI’yı ziyareti ettik.

İlçe Müftümüz Hüseyin AKSOY beraberinde Şube Müdürümüz Abdülzahir YARGIN, Şef Mehmet Akif YAĞCI, Uzman Vaiz Aydın ÇAMLICA, Uzman İmam-Hatip ve Gençlik Koordinatörü Ömer ŞİMŞEK, İmam-Hatip M. Fatih AKMAN ve Türkiye Diyanet Vakfı Ataşehir Şubesi görevlisi İbrahim GÜRSOY ile birlikte İlçe Kaymakamımıza ziyarette bulundular.

Hafta vesilesiyle Kaymakam Bekir DINKIRCI’ya ilçe Müftülüğü olarak yapmayı planladığımız faaliyetler hakkında bilgilendirme yapıldı.

İlçe kaymakamımız da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaret eden heyetin şahsında bütün Diyanet camiamızın, Ataşehir Müftülüğü personellerimizin, Cami ve Kur'an Kursu görevlilerimizin Mevlidi Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ederek bizlere başarı temenni ve dileklerinde bulundular.

Biz de Müftülüğümüz olarak İlçe Kaymakamımızın Mevlid-İ Nebi Haftası İle Camiler Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor, bizleri kabulleri ve hizmetlerimizdeki destekleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.