30.04.2024

ZEKAT İYİLİK BULUŞMALARI TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle yürütülen 2024 yılı "Zekat İyilik Buluşmaları" kapsamında, zekat konusunda vatandaşları bilgilendirmek ve zekat bilincininin daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak amacıyla "Zekat Bilgilendirme ve Değerlendirme" toplantısı yapıldı.
Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Akdeniz Salonu'nda düzenlenen toplantı, Kuran'ı Kerim tilavetiyle başladı. İlçe Müftümüz Mehmet Münip Şallıoğlu hocamızın selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman hocamız, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğiyle gerçekleştirilen yardım faaliyetlerini içeren bir sunum gerçekleştirdi.
Toplantının ardından kendilerine Müftümüz Mehmet Münip Şallıoğlu tarafından hediye takdim edildi.
Programda sunumu gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Kahraman hocamıza, İlçe Müftümüz Mehmet Münip Şallıoğlu'na, Şube Müdürümüz Kaya Duran Arslan'a ve Din Görevlilerimize teşekkür ederiz.