15.01.2024

COĞRAFİ DEĞİL İMANİ MESELEMİZ KUDÜS KONULU PROGRAM İCRA EDİLDİ

"Coğrafi Değil İmani Meselemiz" dedik ve Kudüs programımızı gerçekleştirdik.

Müftülüğümüz Zeytinburnu Gençlik Koordinatörlüğü olarak Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz program başta Kudüs olmak üzere tüm dünyada şehit olan Müslüman kardeşlerimiz için saygı duruşu, İstiklal Marşının okunması ve 2022 TRT Kur’an-ı Kerimi güzel okuma Türkiye 1.si Hafız Mustafa Öztürk'ün
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz Mehmet Münip Şallıoğlu'nun açılış konuşmasının ardından Asım Sabri Efendi Kur’an kursu öğrencilerinin şiir ve ilahileri ile Kudüs konulu sinevizyon gösterimiyle devam etti. DİB Kudüs Rehberi İbrahim Tunç hocamızın Kudüs konulu konuşmalarının ardından program İbrahim Turhan Camii İmam-Hatibi Vehbi Bıçakçı hocamızın duasi ve hediye takdimi ile sona erdi.
Programda emeği geçen Gençlik Koordinatörlüğümüze, katılım gösteren hocalarımıza, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunarız.