04.10.2019

Din Görevlileri kahvaltıda buluştu

Zeytinburnu Belediyesi Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevliler haftası münasebetiyle kahvaltı programı düzenlendi. Belgradkapı Sosyal Tesislerinde gerçekleşen kahvaltı programına İlçe Kaymakamı Mehmet Makas, Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Müftümüz Mehmet Münip Şallıoğlu, birim amirleri, daire personeli ve cami görevlileri katıldı.

Programda konuşma yapan Kaymakam Mehmet Makas, haftanın anlam ve önemine değinerek mahalle sakinlerine yönelik yapılan cami hizmetlerinin önemine vurgu yaptı. Daha sonra kürsiye gelen Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise, din görevlilerinin beklentilerini belediyece önemsendiğini dile getirerek talepleri değerlendirdi. Ardından bir konuşma yapan Müftü Mehmet Münip Şallıoğlu gerçekleşen programdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakamımıza ve Beldiye Başkanımıza teşekkür etti.