19.12.2019

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesinin İdareci ve Öğrencilerinden Müftülüğümüze Ziyaret

Adapazarı Anadolu İmam-Hatip Lisesi ve Sosyal Bilimler, Hafızlık Proje Okulu,  Meslek  Dersleri  Zümresi  Mesleki  Tatbikat  Tanıtım  ve  Ahilik  Kulübü'nün  13.12.2019 Cuma  günü  öğrencilerine  yönelik  mesleki  yeterliklerini  geliştirmek;  bilgi  ve  becerilerinin toplumun  beklentilerine  cevap  verecek  düzeyde  olması  için  İlçemiz  Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nde mesleki faaliyet yapmak talebiyle İlçemizde bulundular.

Bu itibarla; söz konusu faaliyeti adı geçen camide ifa eden öğrenciler, daha sonra idarecileriyle beraber Müftülüğümüzü ziyaret ederek, Üsküdar Müftümüz Ali ÇAKMAK'ın makamına konuk oldular.