17.08.2019

Görevlimiz Ahmet GÜNEY Şube Müdürü oldu

Müftülüğümüze bağlı Sinanpaşa Camii İmam Hatibi Ahmet GÜNEY Diyanet İşleri Başkanlığımızın açmış olduğu Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavında başarılı olarak Şube Müdürü oldu.

2002 yılından beri Üsküdar'da İmam-Hatip olarak görev yapan GÜNEY'in Erzurum Aziziye İlçe Müftülüğü Şube Müdürlüğüne ataması yapıldı.

Üsküdar'da görev yaptığı süre içerisinde etkin ve verimli bir çalışma yürüten Ahmet GÜNEY, Türkiye Diyanet Vakfı Üsküdar Şubesi Yönetim Kurulu'nda da uzun süredir çalışma yürütmekte idi. GÜNEY 16.08.2019 tarihinde çalışma arkadaşlarıyla vedalaşarak yeni görevine başlamak üzere Üsküdar'daki görevinden ayrıldı.

Vakıf hizmetlerinde de özverili ve gayretli çalışmalarıyla tanınan Ahmet GÜNEY'e yeni görevinde başarılar diliyor, bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı Müftülüğümüz adına kendisine teşekkür ediyoruz.