28.04.2019

Onbinler Büyük Çamlıca Camii'nde Sabah Namazında Buluştu

İstanbul Müftülüğünün düzenlediği "Sabah namazı buluşmaları"nın finali, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz, Üsküdar Müftümüz Ali ÇAKMAK ile İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Bilal Erdoğan ve binlerce vatandaşın katılımıyla Büyük Çamlıca Camisi'nde gerçekleştirildi.

Düzenli olarak yapılan sabah namazı buluşmaları etkinliğinin final programında genç, yaşlı, çocuk her yaştan binlerce vatandaş Çamlıca Camisi'ne akın etti.

Programda, Kur'an-ı Kerim okunması ve Erbaş'ın sabah namazını kıldırmasının ardından dua edildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın yanı sıra, İstanbul'daki bazı ilçe müftüleri ile çevre illerden müftülerin de katıldığı programda, yoğunluk dolayısıyla avluda saf tutan cemaatin yanı sıra caminin bahçesinde de namaz eda edildi.