13.03.2019

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Konferansı düzenlendi.

İlçemiz Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle 07.03.2019 tarihinde İdris Güllüce Kültür Merkezinde hanımlara yönelik “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferans düzenlendi.

Program Abdullah Pehlivan Camii Müezzin Kayyımı Mehmet AKÇINAR’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu kadın sinevizyonu ile devam etti. İlçe Müftüsü Ali ERHUN’un açılış konuşmasının ardından konuşmacı Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Hadis A.B.D. Öğr. Üyesi Doç. Dr. Yusuf ACAR tarafından  “Geçmişten Geleceğe Kadın ve Toplum” konulu konferans verildi. Katılımcılar tarafından programın memnuniyet verici olduğu dile getirildi.