25.05.2018

2018 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU PERSONELLERİ

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU

Tuzla Müftülüğü tarafından aile içi problemlerle ilgili vatandaşlara dini konularda rehberlik hizmeti verilmesi amacıyla ”Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” açılmıştır. Tuzla Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde ailevî konularda dinî danışmanlık ve rehberlik hizmeti sunulmaktadır. Büro görevlilerimiz tarafından ziyaretçilerle yüz yüze görüşmeler yapıldığı gibi telefonla sorulan sorulara da din görevlilerimiz cevap vermektedir.

İstanbul Müftülüğü ile ilçe müftülüklerimiz bünyesinde kurulan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu üyeleri, ailenin kurulmasından sağlıklı olarak devam ettirilmesine, sarsıntı yaşayan ailelerin manevi yönden desteklenmesine kadar pek çok konuda vaaz, seminer ve konferans vermekte, SHÇEK kurumlarına (Darülaceze, Çocuk ve Gençlik Evlerine) düzenli ziyaretlerde bulunmaktadır.

Aile ve Dini Rehberlik Büromuz aşağıda ismi yazılı personelden oluşmaktadır:

S.N

Adı-Soyadı