13.03.2020

Sultanbeyli’den İdlib’e Sıcak Bir İyilik

Sultanbeyli İdlib’e kardeşlik elini bir kez daha uzattı. Daha önce toplanan yardımlara bir yenisi eklendi. Sultanbeyli İHH Temsilciliği öncülüğünde başlatılan, Sultanbeyli Müftülüğünün paydaşı olduğu Sıcak Bir İyilik kampanyasının yardımları İdlib için yola çıktı.

Yardım Tırı Dualarla Uğurlandı

Bugün 20. tırın yola çıktığını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Devletimiz ve milletimiz yüceliğini gösteriyor. Bu iyilik hareketini oluşturan kardeşlerimize teşekkür ederim. Bu yardımlarla birlikte 20. tır Sultanbeyli’den İdlib’e gönderilmiş oldu. Dünyanın neresinde olursa olsun, ırkı, inancı ne olursa olsun devletimiz ve milletimiz mazlumların yanında yer almıştır. Allah kimseyi böyle bir imtihana düşürmesin. Necip milletimiz imtihanını çok şükür iyi bir şekilde veriyor.” dedi.

İlçe Kaymakamı Metin Kubilay da yaptığı konuşmada ilçe halkına teşekkür etti. Türkiye’nin dünyada en fazla yardım yapan ülke olduğunun altını çizen Kubilay, “Dünyanın her bölgesinde necip milletimiz ihtiyaç duyan insanların yardımına koşuyor. Biz böyle bir milletiz.” şeklinde konuştu.

Yardım Tırları Müftülüğümüz Şube Müdürü İlyaz Gönen'in yaptığı duanın ardından yola çıktı.