08.02.2019

Yetim Dayanışma Günleri İşbirliği Protokolü

İlçemizde bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Cennetin Çocukları Yetim Dayanışma Günleri programı ile 63 okulda 650 yetim yavrumuza yönelik biz dizi etkinlik planlandı. Hayırseverler ile proje paydaşları olan Sultanbeyli Kaymakamlığı, Sultanbeyli Belediyesi, Sultanbeyli İHH İnsani Yardım Vakfı, Eğitim-Bir-Sen Sultanbeyli Temsilciliği, Yetim Anneleri Derneği, Sultanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sultanbeyli Müftülüğü’nün destek ve katkılarıyla gerçekleşecek projenin icrasına ve yetim çocukların mutluluklarına bizzat şahitlik edeceğiz.

17 Nisan tarihinde yapılacak olan Cennetin Çocukları Şenliği ve yetim çocuklara yönelik gerçekleştirilecek diğer yardım ve organızasyonlarla ilgili Resmi Kurumlarımız ve Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı protokol düzenlendi.

Müftülüğümüzde, din görevlileri ile yetim çocuklarların yaşacağı muhtemel sorunlara karşı önleyici rehabilite desteği vermek ve yetim çocuklarımıza dağıtılmak üzere ilmihal, ahlak vb. içerikli kitap, dergi ve dökümanları temin etmek üzere ilgili protokolde görev aldı.