24.01.2019

Mutat Personel Toplantısı

İlçemiz Müftülüğü personelleriyle her ay düzenli olarak gerçekleştirilen toplantılardan Ocak ayı mutat toplantısı 23 Ocak 2019 tarihinde Merkez Kuran Kursu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kur'anı Kerim tilaveti ile başlanan toplantıda İstanbul Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Mustafa Kök tarafından personelimize Aile ve Çocuk Sağlığı hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıda Safiye Çıkrıkçı Camii İmam Hatibi Feyzullah Kağıt tarafından da  İslamda boşanma hukuku ve talak konularında din görevlilerimize sunum eşliğinde bilgi verildi. İlçe Müftümüz Hasan ERDOĞAN tarafından Müftülüğümüz hizmetleri ile ilgili istişare ve bilgilendirmelerin yapıldığı toplantı dua ve temenniler ile sona erdi.