27.03.2017

ADRB Konferansları, Vahyin Işığında Kadın; Hz. Hatice

Sultanbeyli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Dünya Kadınlar günü vesilesi ile 09 Mart 2017 Perşembe günü 'Vahyin Işığında Kadın; Hz. Hatice' konulu konferans düzenlendi.

Pendik Vaizi Sema Ermiş Vurat'ın verdiği konferansa halkımız yoğun ilgi gösterdi. İlçemiz ADRB vazi Melek Alçın'ın sunduğu ve Hasan Hüseyin Camii Kız Kur'an Kursu öğreticisi Elif Turan'ın Kur'an tilaveti ile başlayana programda, konuşmacı Sema Ermiş Vurat  Hz. Haticenin sadakatine, fedakarlığına, vefasına ve iffetine özellikle vurgu yaptı. Günümüz müslüman kadınlarının Hz. Haticeyi her yönüyle örnek alması gerektiğine de işaret etti.

Program Gülbahar Tekin ve Elif Torun'un söylediği ilahiler ve ADRB vaizi Melek Alçın'ın yaptığı dua ile sonra erdi.