13.03.2024

Sultanbeyli de Hafızlık Heyecanı

İlçe Müftülüğümüze bağlı İmam-ı Şafii Erkek Kur’an Kursu’nda Hafızlık eğitimlerini tamamlayan yirmi sekiz (28) öğrenci için Hafızlık İcazet Merasimi düzenlendi.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan merasim, İlçe Müftümüz Hasan Erdoğan’ın açılış konuşmasıyla ve Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hafızlık Daire Başkanı İbrahim Yılmaz’ın selamlama konuşmasıyla devam etti. Reis’ül Kurra Mustafa Demirkan’ın riyasetinde hafızların Kur’an tilavetleri gerçekleşti. Merasim sonunda Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, hafızları tebrik ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

İmam-ı Şafii Camii’nde düzenlenen merasime, Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü Hafızlık Daire Başkanı İbrahim Yılmaz, Sultanbeyli Kaymakamı Kemal Şahin, Başkanlık Vaizi Burhan Keleş, STK Temsilcileri, İş İnsanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Program yemek ikramı ile sona erdi.