22.03.2019

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) irşat ve seminer hizmetleri devam ediyor.

Mart Ayı Şişli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB)’nun gerçekleştirdiği faaliyetlerden bazıları.

• Diyanet evlerinde kalan öğrencilere yönelik İzzetpaşa Kur’an Kursunda “İslam’ın İlme Verdiği Önem” konulu seminer verildi.
  • Uluslararası ilahiyat programında okuyan İstanbul ilahiyat öğrencilerine rehber vaizlik yapan Sisli müftülüğü Vaizi Dr. Emine Gümüş Böke tarafından uygulamalı vaaz dersleri TDV Fatih Şube binasında yapılmaktadır.
  • Hacı Sefer Dursun Camii Kız Kuran Kursunda ilahiyat öğrencilerine uygulamalı vaaz dersleri  yapılmıştır.
  • Konyalı camiinde bayanlara yönelik yapılmakta olan mutat programda bu hafta stajyer öğrenciler vaaz verdiler.
  • İstanbul ilahiyat fakültesi öğrencilerinden Uluslararası İlahiyat programında okuyan öğrenciler Çarşamba günü müftülüğümüzü ziyaret etti.