17.12.2018

“Aile Okulu” seminerleri

Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanlığı’nca yürütülen “Sağlıklı Birey, Mutlu Aile, Huzurlu Toplum” projesi kapsamında Şişli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15-16 Aralık 2018 tarihlerinde “Aile Okulu” seminerleri düzenlendi. Şişli Müftülüğü personeli ve ailelerine yönelik olan seminerlere ilçe Müftüsü Mustafa BİLGİÇ, Haseki Eğitim Merkezi Öğretim Üyesi Ali Rıza TEMEL, 29 Mayıs Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Gülsüm PEHLİVAN, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nda görevli Uzm. Psk. Ayşe ALTUNKAYA ERDOĞMUŞ, Pedagog Elda TATLI ve İlçe Müftülüğü ADRB Vaizi Dr. Emine Gümüş BÖKE konuşmacı olarak katıldılar.

15-16 Aralık 2018 İlçemiz Nazım Hikmet Kültür Merkezi Konferans salonunda gerçekleşen seminer Gayrettpe Mescidi İmam Hatibi İsmail DEMİRCİ'nin okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. seminerde İlçe Müftüsü BİLGİÇ;

Diyanet İşleri Başkanlığımızca yürütülen çalışmalar ile toplumun temel yapıtaşı olan “aile” ye hizmet götürmek tüm din görevlilerinin ulvi bir vazifesidir. Bu ulvi vazifede tüm donanıma sahip değiliz, elbette bazı eksikliklerimiz var. Bu eksiklikleri önce kendimizden başlayarak tamamlamak mecburiyetindeyiz. Dedi.