17.11.2018

ADRB Faaliyet ve Hizmetleri

• 12 Ekim Pazartesi Feriköy’de Pasa Camii Kur’an Kursunda hanımlara yönelik seminer verdim. Konu  “Hz. Peygamber ve Gençlik”

• 13 Kasım Salı günü Gülez Camiinde kadınlara yönelik seminer verdik. Konu “Huzurlu Aile ve Aileyi Bir Arada Tutan Değerler”

• 19 Kaşım 2018 pazartesi günü “Mevlid-i Nebi Haftası” münasebetiyle Hacı Sefer Dursun Camii’nde bayanlara yönelik olarak program düzenlendi.

Programda Şişli Müftülüğü Vaizleri, Dr. Emine Gümüş Böke ve Hilal Tüfekçi Hz. Peygamber ve Gençlik                   konulu konuşmalarının ardından, programa katılan Esentepe Camii, Filiz camii, Osman Sağnak Camii,                   Hacı   Nimet Özden Camii Kur’an Kursları Öğreticileri de Aşrı şerif, İlahi, Şiir ve dualarıyla katkıda                           bulunmuşlardır.

Programın sonunda hanımlara lokum ve gülsuyu ikramı yapılmıştır.

• Her Perşembe saat 11.45-13.10 arası Beşiktaş KAGEM de Sisli Müftülüğü vaizimiz Dr. Emine Gümüş Böke tarafından bayanlara yönelik ilmihal seminerleri devam etmektedir.